LillaAlly

It´s my time to shine.. So let´s Rock!

Omskrivning av Tristan och Isolde - Svenska projekt.

Kategori: mylife

Tristan och Isolde - Tomas och Isabell.

"En varm sommar dag bestämmer sig Tomas och hans vänner för att åka ut med båten på havet. Tomas vänner skulle ta med sig några av sina bekanta. När Tomas kommer fram till båten ser han den vackraste kvinna han någonsin sett - Isabell. Hans gode vän Marc ser att Tomas faller för Isabell och går fram till henne och börjar prata med henne. Tomas vågar inte gå fram till Isabell utan håller sig undan. Marc upptäcker att Isabell blivit kär i Tomas och blir sur. Det är ju han som vill ha Isabell! Marc gör allt för att få Isabells uppmärksamhet under resan. När dom kommer tillbaka till hamnen går Tomas och Isabell skiljda vägar. Marc följer med Isabell hem och får som han vill.

Detta sårar Tomas. Men eftersom att Isabell nu är ihop med hans gode vän så får han chansen att träffa henne väldigt ofta.

En dag kommer Marc och Isabell hem till Tomas. Tomas står inte ut med att se dom tillsammans. Men efter dom ätit så går Marc iväg ett tag och då passar Isabell på att gå fram till Tomas och prata med honom. Toms får då reda på att Isabell inte är kär i Marc utan i honom. Han berättar då att han är kär i henne med. Tomas och Isabell bestämmer att dom ska träffas igen redan nästa dag. Fast utan Marc. Vid det här laget är Marc tillbaka och han och Isabell tackar för sig och går hem. Tomas plockar undan och går och lägger sig.

Nästa dag träffar han Isabell i den stora parken vid hamnen. Dom har kul ihop och njuter av varandras sällskap. I slutet på dagen måste Isabell hem och Tomas undrar när han får se henne igen.

Isabell och Tomas fortsätter att träffas bakom ryggen på Marc. Men Tomas tycker det är svårt att Isabell är ihop med Marc. Dom båda har fallit för varandra men Isabell har även känslor för Marc. Så en dag när Tomas kommer hem till Isabell och Marc ger han henne en för lång kram. Marc kommer på dom och blir förbannad på Tomas. Han slänger ut honom.

Tomas och Isabell träffas inte fler gånger efter det. Men en dag möter han dom på stan. Marc berätttar då att dom ska gifta sig. Tomas blir förstörd och går därifrån. Han har förlorat sin största kärlek.

Det går några år och Tomas träffar en annan tjej som han faller för – Isabella. Men han glömmer aldrig Isabell.

En dag råkar Tomas ut för en svår olycka. Han åker i väg till sina föräldrar och blir på körd av en lastbil. Han hamnar på sjukhus och dom säger att han bara har några dygn kvar att leva. Tomas ber då att få låna telefonen. Han ringer till Marc och ber dom komma så att han kan ta farväl av dom. Men Marc är fortfarande sur på Tomas så han skickar bara Isabell till sjukhuset. Tomas ber Isabella att säga till när Isabell kommer. Men Isabella vill inte att Tomas ska få träffa Isabell. Så när Isabella ser Isabell komma så lurar hon henne att dom flyttat Tomas till en annan avdelning. När hon ser Isabell gå iväg går hon in till Tomas och berättar att Isabell aldrig kom. Tomas blir förstörd och tappar livslusten. Han blir så ledsen att han inte orkar leva mer. Han tar sitt sista andetag och dör. Vid det här laget kommer Isabell tillbaka till Isabella och får veta att Tomas har dött.

Isabell blir helt förkrossad.Hon åker hem till Marc och skiljer sig från honom. Sedan lever hon sina sista år i djup sorg. Till sist tar hon livet av sig och förenas med Tomas igen."

idag är det student så hinner inte blogga^^ :P men ha det gött puss :***

// ally

Kommentarer


Kommentera inlägget här: